Coachkaarten
foto associatie- en kwaliteitenspel

Hellen Overduin

Coachkaarten:
foto associatie- en kwaliteitenspel

In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s. Een aantal jaren geleden is het idee ontstaan om mijn eigen coachkaarten te maken. Dit is in 2016 werkelijkheid geworden. De foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Ik ben trots op het resultaat en het feit dat mijn idee ook echt op de markt is gekomen. Het is niet alleen bij een idee gebleven maar het is uitgevoerd. Ik hoop dat het spel net zo veel voldoening geeft bij coaches, trainers, managers of teams, als het mij heeft gegeven bij het maken ervan.

Bestellen

Het spel is te koop bij de Blauwe Maan in Enschede. Bestel direct bij de Blauwe Maan te Enschede

Of bestel direct bij bol.com.

Kernkwadranten

Hieronder staan drie formulieren om gratis te downloaden. Je kunt er kernkwadranten op invullen. Er is 1 voorbeeld kwadrant gemaakt en er is qua opmaak een mannen en vrouwen versie. Veel plezier ermee!

 

 foto coachkaarten Nederlands nieuw

Wat is het voor een soort spel?

In het doosje vind je 60 coachkaarten waarmee je diverse vragen op een creatieve manier kunt beantwoorden. Diverse vragen zoals “Hoe voel jij je op dit moment?” of “Welke kaart is kenmerkend voor jullie team?” zijn in het spel opgenomen. Op de voorzijde helpen inspirerende foto’s bij het beantwoorden van de vragen, op de achterzijde staan eigenschappen afgebeeld. Zo krijg je input bij het benoemen van je eigen of elkaars kwaliteiten. Een mooi spel met veel mogelijkheden, toepasbaar in diverse bijeenkomsten.

Mocht je vragen hebben over dit spel dan kun je altijd contact met mij opnemen. Lijkt het je zinvol om met deze kaarten aan het werk te gaan met je team en zoek je nog een geschikte trainer, ik ga graag met je in gesprek.

Hieronder is een link opgenomen om de valkuilen die bij de kwaliteiten horen te downloaden. (in de spelregels verwijs ik hierna).

Valkuilen

Download hier de PDF

 

Hellen Overduin